Soția celebrului „câștigător la loto” Stelian Ogică a devenit arbitru de fotbal. Ce meci a condus Alexandra – FOTO

de: Sorin Barbu
09 10. 2023

Soția lui Stelian Ogică a devenit arbitru de fotbal, după accidentarea serioasă pe care a suferit-o pe terenul de handbal. Alexandra are 22 de ani și a oficiat deja la câteva partide din județul Giurgiu. Soțul ei este un obișnuit al ziarelor mondene și a devenit celebru după ce a susținut că a fost tâlhărit de un bilet la loto care i-ar fi adus marele premiu.

Soția lui Stelian Ogică a renunțat la handbal și a devenit arbitru de fotbal

Stelian Ogică este din nou în centrul atenției. Soția lui, Alexandra, a devenit arbitru de fotbal și a participat deja la câteva meciuri din județul Giurgiu, unde a oficiat ca asistent, dar a avut șansa să fie și „central”. Frumoasa blondă de doar 22 de ani a jucat la LPS Iași și la Danubius Călărași, dar a suferit o accidentare la genunchi, iar după operație a avut nevoie de o perioadă de recuperare de șase luni, la finalul căreia a decis că este mai bine să renunțe la handbal.

Alexandra a fost fotografiată de jurnaliștii de la gsp.ro la un meci din satul Pietrele în care s-au înfruntat Viitorul Băneasa – Unirea Frățești, în liga a cincea din Giurgiu. Iar soțul ei i-a fost alături la această partidă, mai ales că după aceea trebuia să ajungă rapid la partida Vânătorii Mici – Maxima Hobaia. Între cei doi există o diferență de vârstă de aproape 33 de ani.

Stelian Ogică a susținut că a câștigat marele premiu la loto

Stelian Ogică a devenit celebru acum mai bine de două decenii când a susținut că a câștigat premiul cel mare la loto 6/49 de un milion de dolari și un apartament. Povestea este din anul 2001 și a ținut prima pagină a ziarelor, dar a apărut și în jurnalele de știri de la televiziuni. Doar că lucrurile s-a complicat după câteva ore, după ce Ogică a susținut că un bărbat și o femeie l-au atacat în scara blocului și i-au luat biletul care i-ar fi adus o avere.

Loteria a dat premiul unui bărbat, angajat SPP, cel despre care Ogică a susținut că este unul dintre atacatori. „Câștigătorul de la loto” a fost arestat în februarie 2001 de către procurorii bucureșteni, fiind anchetat pentru înșelăciune, prin înscenarea jafului a cărui victimă susținea că a fost. Și după ce a fost eliberat, Stelian Ogică și-a susținut în continuare povestea și chiar a înaintat plângeri unor tribunale internaționale.

Stelian Ogică a dat probe la FC Național

Stelian Ogică a cochetat cu fotbalul și înainte să încerce să devină impresar a dat probe de joc la o echipă din prima ligă. Mai mulți amici i-au pus o vorbă bună și a participat la un antrenament de la FC Național. Antrenorul Liță Dumitru l-a pus să-i facă marcaj lui Ionuț Luțu. Spectacolul a fost total.

„A venit într-o zi ăla cu biletu’ de la Loto, Ogică. Făceam exerciții de finalizare, unu la unu. Nea Liță l-a pus cu mine la exercițiul ăsta. Când m-a văzut, Ogică a spus «Bre, nu vrei să mă oprești!». «De ce, mă?». «Păi, p-ăsta mic mi-l dai? Îți bați joc de mine!». Nea Liță i-a zis «Fă-l varză p-ăsta și pe urmă ți-l dau pe altul mai bun!».

Săracu’, ce i-am făcut! Mă făceam că dădeam, el, pe jos. Îl așteptam să se ridice, îl mai driblam un pic, el, «sanie». L-am dat cu fundul prin noroi, era murdar tot când a ieșit de pe teren. Era atât de supărat că nici n-a mai întrebat dacă să mai vină și a doua zi!”, a povestit Ionuț Luțu, conform gsp.ro.

Fiica lui Stelian Ogică e soția ex-dinamovistului Adrian Ropotan, antrenor acum la Dunărea Călărași.